Leungeun baju

Pondok Description:

Sleeves adaptor ngenalkeun: sleeves adaptor, blok housings Plummer na timer aligning arah bal pakait atawa arah roller buleud nu bisa loyog, ngaliwatan seleksi appropriated of asesoris, mun rupa-rupa applications.Applications kaasup mesin pertanian, industri pangolahan kertas , pertambangan, pamrosésan bahan, industri baja tur stasion kakuatan.


  • FOB Harga: US $ 0,5 - 9.999 / Piece
  • Min.Order kuantitas: 100 Piece / Potongan
  • Suplai Kamampuhan: 10000 Piece / Potongan per Bulan
  • Port: Shenzhen
  • Sarat pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • jéntré produk

    Tags produk

    Sleeves adaptor ngenalkeun: 

    sleeves adaptor, blok housings Plummer na timer aligning arah bal pakait atawa arah roller buleud nu bisa loyog, ngaliwatan seleksi appropriated of asesoris, mun rupa-rupa applications.Applications kaasup mesin pertanian, industri pangolahan kertas, pertambangan, bahan processing, industri baja jeung kakuatan stasiun.


  • : Saméméhna
  • Teras:

  • Produk patali

    WhatsApp Online Chat!