arah rungkun linier

Pondok Description:

bearing liniér ieu loba dipaké dina alat-alat éléktronik, mesin nguji tensile sarta digital 3 d koordinat alat ngukur kayaning parabot precision, sarta parabot mesin multi sumbu, mesin punching otomatis, alat mesin grinding, mesin motong gas, printer, kartu mesin asihan, industri mesin, kayaning bungkusan dahareun dipasang sésa ngageser.


  • FOB Harga: US $ 0,5 - 9.999 / Piece
  • Min.Order kuantitas: 100 Piece / Potongan
  • Suplai Kamampuhan: 10000 Piece / Potongan per Bulan
  • Port: Shenzhen
  • Sarat pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • jéntré produk

    Tags produk

    bearing liniér ieu loba dipaké dina alat-alat éléktronik, mesin nguji tensile sarta digital 3 d koordinat alat ngukur kayaning parabot precision, sarta parabot mesin multi sumbu, mesin punching otomatis, alat mesin grinding, mesin motong gas, printer, kartu mesin asihan, industri mesin, kayaning bungkusan dahareun dipasang sésa ngageser.


  • : Saméméhna
  • Teras:

  • Produk patali

    WhatsApp Online Chat!