arah bola jero legok

Pondok Description:

Jero arah legok bal anu tipe nu paling umum dina arah rolling. pamakéan maranéhna pisan nyebar. Aranjeunna kacida cocog pikeun aplikasi mana speeds tinggi na leungitna kakuatan low anu diperlukeun. Salian muka tipe arah, arah ieu mindeng boga shields baja (Z, ZZ) atanapi anjing laut karét (RS, 2RS) dipasang dina salah sahiji atawa dua sisi. Ogé, cingcin snap nu sok dipake dina periphery (N). Salaku mun cages, leuwih baja dipencet anu paling umum.


  • FOB Harga: US $ 0,5 - 9.999 / Piece
  • Min.Order kuantitas: 100 Piece / Potongan
  • Suplai Kamampuhan: 10000 Piece / Potongan per Bulan
  • Port: Shenzhen
  • Sarat pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • jéntré produk

    Tags produk

    Jero arah legok bal anu tipe nu paling umum dina arah rolling. pamakéan maranéhna pisan nyebar. Aranjeunna kacida cocog pikeun aplikasi mana speeds tinggi na leungitna kakuatan low anu diperlukeun. Salian muka tipe arah, arah ieu mindeng boga shields baja (Z, ZZ) atanapi anjing laut karét (RS, 2RS) dipasang dina salah sahiji atawa dua sisi. Ogé, cingcin snap nu sok dipake dina periphery (N). Salaku mun cages, leuwih baja dipencet anu paling umum.


  • : Saméméhna
  • Teras:

  • Produk patali

    WhatsApp Online Chat!