Lengan

Short Description:

Lengan adaptor introduce: lengen klambi adaptor, pemblokiran housings Plummer lan poto-aligning arah werni gadhah utawa bantalan poros roller bundher sing bisa cocok, liwat pilihan migunakaken aksesoris, kanggo sawetara saka sudhut applications.Applications kalebu mesin tetanèn, industri Processing kertas , mining, Processing bahan, industri baja lan stasiun daya.


  • Potongan: US $ 0,5 - 9,999 / Potongan
  • Min.Order Quantity: 100 Potongan /
  • Sumber Kabisan: 10000 Piece / Bagéyan saben Wulan
  • Port: Shenzhen
  • Sarat Pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • Detail produk

    Tags Product

    Lengan adaptor introduce: 

    lengen klambi adaptor, pemblokiran housings Plummer lan poto-aligning arah werni gadhah utawa bantalan poros roller bundher sing bisa cocok, liwat pilihan migunakaken aksesoris, kanggo sawetara saka sudhut applications.Applications kalebu mesin tetanèn, industri Processing kertas, mining, bahan Prosès, industri baja lan daya stasiun.


  • : Previous
  • : Next

  • Related Produk

    Tampilan Online Chat!